Previous
Next

Infinitum Golf resort

Behöver du nâgon mer information hör gärna av dig

 Tlf.: 00 34 620 205 600 

        00 46 706 170 031

E-mail.: golf@novagolf.se

Infinitum Golf Resort, Barcelona

Golfresa till Infinitum Golf Resort ****

Med ett privilegierat läge i Salou, vid foten av den långa stranden La Pineda, ligger hotellet där du kommer att få en underbar vistelse under din nästa semester.

Ett charmigt och rökfritt hotell med 163 rum endast för vuxna från 16 år, med alla slags bekvämligheter, pooler, barer, restauranger och en magnifik terrass med havsutsikt på taket. Hotellet är helt nytt, byggt 2019.

Golf vid Costa Dourada

Infinitum, Spaniens främsta golfresort, har 45 hål vid Medelhavskusten och är verkligen ett golfparadis i hjärtat av Costa Daurada. Infinitum ligger nära den historiska staden Tarragona och fiskehamnen Cambrils och har mycket att erbjuda tillsammans med den ultimata spelupplevelsen.

Infinitum är fördelat på 170 hektar, två 18-håls mästerskapsbanor (Hills och Lakes) och en utmanande niohålsbana (Ruins). Lakes och Ruins är designade av Greg Norman och den exceptionella naturen gör anläggningen till den perfekta platsen för golf i toppklass. Som ett resultat har anläggningen varit värd för ett antal sportevenemang i världsklass, liksom värd för European Tour Final Qualifying School under de senaste tre åren.

De toppmoderna träningsanläggningarna på båda klubbhusen erbjuder golfare en idealisk plats att finslipa sina färdigheter. Varje anläggning har en driving range för långdistansspel, ett område för närspel, bunkrar och en puttinggreen. Dessutom erbjuder Lakes ett Toptracer-system med den senaste tekniken inom träning och underhållning.

Utöver golfbanorna i världsklass är Infinitum Beach Club den perfekta platsen för golfare och gäster att koppla av på. Beach Club har sju pooler, en strandrestaurang och bar, allt med utsikt över Medelhavet.

2 personer golfpaket – från 620€
  • 5 nätter i dubbelrum med buffé frukost.
  • 3st 18-hålsgreenfe på Hills & Lakes banor.
2 personer golfpaket – från 620€
  • 7 nätter i dubbelrum med buffé frukost.
  • 5st 18-hålsgreenfe på Hills & Lakes banor.

Frân 620 €

Hej! Jag rekommenderar följande aktiviteter som ni kan göra i området

Christina Sundberg
Novagolf

Skicka din offertförfrågan

Vi Rekommenderar

930 €
Portugal
Hotell
Quinta da Ria Golf Resort
440 €
Portugal
Hotell
Penina Golf Resort
520 €
Portugal
Hotell
Salgados Golf Resort
915 €
Portugal
Lägenhetshotell
Amendoeira Golf Resort
639 €
Costa del Sol
Lägenhetshotell
Royal Marbella Golf Resort
975 €
Almeria
Lägenhetshotell
Mar del Pulpi Lägenhetsresort
Ir arriba